Houtkorrels

header-tuinbouw4

Houtkorrels

Woodchips Moerdijk B.V. produceert en handelt in houtsnippers, duurzaam gecertificeerd. Het product is geschikt als grondstof voor de spaanplaatindustrie en is tevens een hoge kwaliteit CO2-neutrale brandstof voor gebruik in o.a. energiecentrales, diverse verwarmingssystemen en BioWKK-installaties. Het bedrijf heeft een uitstekende ontsluiting voor vervoer per boot, trein en vrachtwagen.

Korrels hout bestellen bij Labee Group

Bent u voor uw bedrijf of winkel op zoek naar een producent van houtkorrels? Korrels die gebruikt kunnen worden in een pelletkachel of pelletboiler, of voor houtkorrels voor in de kattenbak? Wat voor soort korrels van hout u ook zoekt, bij de Labee Group bent u hiervoor aan het juiste adres. We raden u dan ook aan om eens een kijkje te komen nemen in ons assortiment als u meer wilt weten over de mogelijkheden die wij voor u klaar hebben staan. We leveren u houtkorrels die zijn gemaakt van houtresidu uit de houtverwerkende industrie. U kunt dan ook rekenen op een duurzaam en milieuvriendelijk product dat door ons met grote zorg wordt geproduceerd.

Online houtkorrels bestellen

Bij Labee Group vindt u meerdere verschillende soorten houtkorrels. Wij verkopen bijvoorbeeld industrieel, DINPlus en ENPlusA1. Alle producten die wij verkopen zijn duurzaam gecertificeerd. De korrels zijn te gebruiken als perfecte brandstof voor elke hiervoor geschikte kachel of boiler. Wij produceren al onze kachels in Nederland, waarvoor wij de beste grondstoffen gebruiken. We verkopen onze pellets in zakken, maar ze kunnen ook in bulk bij ons worden ingekocht. Neem een kijkje bij de informatie op deze website om hier meer over te lezen. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen als u hier vragen over heeft, of als u een speciale bestelling wilt maken en hier de mogelijkheden van met ons door wilt nemen.

Meer weten over onze korrels van hout?

Houtkorrels bestellen doet u heel eenvoudig bij Labee Group. Bekijk welke korrels u wilt bestellen en in welke hoeveelheid. Wij zorgen er dan voor dat u de korrels snel geleverd krijgt. We kunnen u altijd meer vertellen over de verschillende verpakkingen die wij verkopen, of u advies geven over welk product het meest geschikt is voor uw bedrijf. Naast houtpellets verkopen wij ook nog een groot aantal andere producten. U kunt hierbij onder andere denken aan aanmaakblokken, openhaardblokken en houtzaagsel. Wij verkopen deze producten aan supermarkten, doe het zelf zaken en groothandels.

Ik wil informatie aanvragen

Wanneer u vragen heeft, helpen wij u graag.
U kunt contact met ons opnemen via het formulier.
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken:
+31(0)168 382 110.    captcha