Kachel pellets

Kachel pellets

Energy Pellets Moerdijk B.V. produceert houtkorrels, een hoge kwaliteit CO2-neutrale brandstof, voor gebruik in energiecentrales, verwarmingssystemen en Biostoom-installaties.

Wij produceren en handelen in diverse soorten houtpellets van industrieel tot ENplusA1/DINplus, duurzaam gecertificeerd. Het bedrijf heeft een uitstekende ontsluiting voor vervoer per boot, trein en vrachtwagen.

Kachel pellets bestellen

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van kachel pellets? Dan bent u bij de Labee Group aan het juiste adres. We hebben namelijk vele jaren ervaring met de producten van deze korrels. Schroom dan ook niet om een kijkje te nemen in ons assortiment om hier te zien wat wij allemaal verkopen. We verkopen kachel pellets in meerdere soorten verpakkingen. U kunt er ook voor kiezen om de kachel pellets te kopen in bulk. Meer informatie hierover vindt u elders op deze pagina, maar u kunt er ook altijd even contact over opnemen met ons. We staan klaar om alle vragen die u maar kunt hebben te beantwoorden.

De beste kachel pellets kopen

Labee Group is een fabrikant die levert aan een groot aantal winkels en bedrijven. We verkopen onze producten aan supermarkten, tuincentra, doe het zelf zaken en groothandels door heel Nederland en Belgie. We leveren onze producten ook graag aan u. U kunt deze kachel pellets bestellen bij ons, waarna wij zorgen dat de producten snel bij u geleverd worden. U kunt deze dan weer doorverkopen aan uw klanten. We verkopen producten die gemaakt zijn van houtresidu uit de houtverwerkende industrie. We halen onze grondstoffen uit heel Europa. We leveren zodoende een duurzaam product. We vinden het belangrijk om zo milieuvriendelijk mogelijk te zijn.

Meer weten over onze kachel pellets?

U wilt onze kachel pellets bestellen maar heeft hier nog vragen over? Dan raden wij u aan om gewoon even contact met ons op te nemen om uw vragen aan ons te stellen. Bij Labee Group leveren we de hoogste kwaliteit die er te vinden is. Naast kachel pellets kopen kunt u bij ons ook terecht voor een groot aantal andere producten. Denk hierbij aan haardblokken, aanmaakblokjes, kattenbakkorrels en houtzaagsel. Onze pellets kunt u kopen in verpakkingen van verschillende afmetingen, maar u kunt er ook voor kiezen om deze in bulk bij ons af te namen.

Ik wil informatie aanvragen

Wanneer u vragen heeft, helpen wij u graag.
U kunt contact met ons opnemen via het formulier.
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken:
+31(0)168 382 110.    captcha